Aldo BLAGA   Un key-feeling numit ALDO BLAGA

Ne putem inchipui un spiridus care sa reinventeze o melodie, oricat de celebra, in asa fel incat sa crezi ca, indiferent de distanta in timp, sa fi fost scrisa pentru acel glas? Ardelean exasperant de retinut si de modest, Aldo BLAGA (lucru tot mai rar si de apreciat, intr-o epoca atat inclinata mai curand spre metro-sexualism decat spre talent - melodie), recentul castigator al primei etape a concursului "Vocea Romaniei", era, in fapt, impus ca talent, cu destul timp inainte de a evolua in acest context. Muzician innascut, Aldo a parcurs intreaga paleta a instrumentelor muzicale - de la clarinet, unde absolva acum masteratul la Cluj, pana la pian si chitara. Altfel spus, continuand traditia bunicilor sai, s-a dezvoltat ca un virtuoz indragostit iremediabil de marile partituri mondiale, cantate de voci precum Bing Crosby, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Roy Orbison, Tom Jones, Jason Mraz ... Cel mai mult profilul sau artistic se apropie de acela al italo-germanului Patrizio BUANNE.

Recunoscut deja in Statele Unite, a fost aplaudat din 2009, in zona Chicago, in spectacole de cafe concert, dar si in emisiuni si show-uri din tara, inca de mic, alaturi, de pilda, de oameni remarcabili care i-au ghicit aura precum, Anda CALUGAREANU, Paula SELING sau Horia MOCULESCU. Canalele internationale virtuale TV i-au asigurat, insa, rapid si miraculos cea mai larga popularitate. De fapt, miraculos este ca mai apar, ca din cer, asemenea talente precum al sau, evident, greu de asumat de impostura rauvoitoare ce domina showbizul dambovitean. Sa speram ca multiplele sale valente de solist, aranjor, compozitor si instrumentist vor invinge, insa, treptat, rezistentele si inconsistentele "sistemului", fie ca va fi in tara sau pe mapamond. Daca mai exista un Dumnezeu al muzicii, este imposibil sa crezi ca un asemenea potential ar putea cumva sa se iroseasca ...

PERFORMANCE COLECTIV
"New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles"

ALDO BLAGA

Aldo BLAGA promo

Spatiul si intervalul de desfasurare al Performance-ului

Foaierul si sala de teatru a Centrului ArCuB, intre orele 17.30-19.00.

item1

17.30 - 19.00 Networking Antract - Performance Colectiv si Concurs Profesional - Artistic pentru tineri: "New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles" - coordonat de EUROLINK cu sprijinul ArCuB - Demonstratii practice si concurs.
19.00 - 19.30 Acordarea premiilor si Diplomelor de Excelenta pentru castigatorii competitiei "New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles". Recital final al laureatilor.

Din programul Spectacolului:

 • Parada de masti artistice decorate cu cristale Swarowski Luna Veneziana, oferita de "Acaderm The Art of Beauty"
 • Prezentare colectii fashion:
  - "Message du Napoleon" - vestimentatie haute-couture cu insertii din imprimeuri manuale a designerului Amalia BUIE
  - "Vise Pierdute" a designerului Adina JUNC
 • - Colectia de rochii a designerului Ioana SILAGHI
 • Workshop sustinut de make-up artist Gabriela COSMA intitulata "Fantasy make-up"
 • Demonstratie body-painting realizata de artistul Dan Mircea OPREA din Cluj
 • Colectia de bijuterii semnata de designerul Alin DINICA
 • Micro-recital al tanarului solist pop Aldo BLAGA, Castigator al preselectiei Concursului national "Vocea Romaniei"
 • Recital al tanarului tenor Oliver POPA in cadrul Galei "Campioni Romani in Afaceri"
 • "Daca e haos, macar sa fie ordine!" de Teodor Mazilu - interpreteaza actorul Vasile BLAGA - Teatrul de Nord Satu Mare

Invitata Speciala de Onoare a Concursului-Performance este creatoarea de moda Venera ARAPU.

.doc iconAgenda de Business