Certificări la nivel UE în cele mai solicitate și inovative cariere profesionale

Partea de oportunitate neașteptată a pandemiei rezultă în șansa unei transformări pozitive a situației climatice, în special printr-o abordare digitalizată și flexibilă de urmat. Noi și multiple filiere profesionale au apărut și apar în domenii care vizează redresarea și obținerea rezilienței la nivel european. De aceea, urmând conceptul internațional ”long life learning” promovat de Institutul UNESCO (Hamburg) și prin recomandarea Comisiei Europene, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD – http://ciosuerd.houseofeurope.ro ), proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (2012) continuă inițierea unor noi formări/certificări în domenii atractive și interdisciplinare, precum managementul rezilienței și inovarea urbană – Smart City

Avantajul specific este că aceste cursuri pot fi urmate în regim flexibil, online (la distanță), în funcție de agenda proprie a fiecărui cursant, prin intermediul unei platforme educaționale (Moodle) care s-a bucurat de-a lungul timpului de un deosebit succes. Cursurile sunt inspirate din cele mai noi metode pe plan educațional-antreprenorial și sunt completate de consiliere personalizată care poate avea loc live sau la distanță, .

Beneficiile-cheie ale acestei formule sunt: Certificat de Absolvire cu Anexa detaliată a modulelor și modalitatea de evaluare; Scrisoare de Recomandare către instituțiile angajatoare/educaționale; consiliere și ghidaj; participarea la alte evenimente publice de profil ale organizatorilor și partenerilor acestora; cooptarea în rețeaua internațională a absolvenților (Alumni CIO-SUERD).

Complementar, o largă paletă de alte oportunități pot fi consultate pe site-ul CIO-SUERD de către toți cei interesați să devină practicieni și experți europeni în domeniile: managementul bioeconomiei; economie circulară și protecția mediului; dezvoltare regională; excelența destinațiilor de ospitalitate turistică; diplomație internațională, etc.

În plus, în această perioadă, se acordă reduceri speciale pentru înscrierea timpurie (”Early Bird”) și pentru grupuri de cursanți.   

Pentru conformitate,

CIO-SUERD ”Jean Bart”

C/o EUROLINK-House of Europe

avatar

About

Secretary

View all posts by