Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii

Lansare oficiala: Institutul Bancar Roman, 17 decembrie 2012

Platforma CEFTAC

"Campioni Romani in Afaceri", sub egida Platformei CEFTAC

Personalitatea Anului
Campioni Romani in Afaceri
Ziua Concurentei
Ziua Concurentei
Ziua Maritima
Platforma CEFTAC
Clubul SUERD.jpg

Album foto complet pe Flickr

Comunicat de presa:
Clubul Suporterilor Dunarii a fost lansat

Evenimente viitoare:
Cea de-a doua reuniune a Clubului Suporterilor Dunarii (IBR, 7 martie 2013)

Intro

Lansarea Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii

logo

In perspectiva apropiata a deciziilor privind alocarea de la Bruxelles a finantarilor privind programul de Cooperare Teritoriala destinat celor 14 state din regiunea UE a Dunarii, avem placerea sa anuntam lansarea celui mai mai select Club al Suporterilor Regiunii Dunarii.

Evenimentul a avut loc in Aula Mare a Institutului Bancar Roman, creat de Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor, in data de 17 decembrie 2012.

Initiativa Grupului "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra" din cadrul Consiliului Consultativ SUERD, Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii din Romania reprezinta rodul parteneriatului oficial dintre Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD), Academia Romana si Institutul Bancar Roman, beneficiind, totodata, de amabilul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe, prin Coordonatorul National SUERD si al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Scopul principal al reuniunilor Clubului este activarea unor vectori de actiune si lobby, defalcati pe regiuni si pe domenii de interventie tematica: infrastructura - transporturi, energie, turism - patrimoniu cultural, riscuri de mediu, cooperare si securitate internationala.

Mentionam ca aceasta prima reuniune s-a desfasurat in contextul marcarii celor 15 ani de activitate neintrerupta a Casei Europei "EUROLINK" din Bucuresti si a inclus Ceremonia de Decernare a distinctiilor pro-europene anuale - "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" (editia a X-a), precum si a celor pentru incurajarea inovatiei in sanul mediului de afaceri - Trofeele "Campioni Romani in Afaceri" (editia a III-a).

Reuniunea a fost agrementata de momente propice pentru networking si lobby intre participanti: prezentare de moda si de bijuterii hand-made, o degustare de vinuri alese si o Tombola Speciala de Craciun.

Structura evenimentului

Evenimentul a avut urmatoarele componente:

  • Ceremonia de Decernare a Distinctiilor "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" (ed. X)
  • Gala "CAMPIONI ROMANI in AFACERI" (ed. III)
  • Desemnarea "Ambasadorilor Speciali ai Regiunii Dunarii"
  • Networking & Lobby in holul central IBR
  • Prezentare de moda si Tombola speciala de Craciun
  • Vin d’Honneur
Clubul SUERD.jpg

Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii

Arena privilegiata de contacte si interactiune intre oficiali, diplomati, oameni de afaceri, manageri si universitari, motivati sa profite de oportunitatile Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) prin dezvoltarea de proiecte de investitii si parteneriate relevante in domeniu. Lista partenerilor institutionali.

Reamintim ca initiativa fondarii Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii din Romania apartine Grupului de Actiune "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra", coordonat de EUROLINK-Casa Europei. Rolul Clubului este de a reuni pe cei mai importanti detinatori de interese si decidenti cu privire la investitii in Regiunea Dunarii din Romania spre a facilita nevoile acestora de networking, advocacy, business-matching si lobby institutional in interesul accesarii finantarilor UE si al realizarii de proiecte majore si strategice in parteneriat cu celelalte state dunarene.

Reuniunile Clubului vor avea loc periodic, cu sprijinul Partenerilor Grupului de Actiune "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra" din cadrul Consiliului Consultativ SUERD si vor fi rezervate exclusiv membrilor Retelei Nationale a Promotorilor, Facilitatorilor si Expertilor SUERD - PROFEX, precum si ai sponsorilor si membrilor corporativi ai Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii.