Beneficiile participarii

  1. NE INFORMAM cu privire la noul "Pachet Legislativ Economic-Financiar UE" (cele 6 directive) si procedurile care vor afecta mediul de afaceri in etapa a doua a crizei, in special dupa crearea Guvernului economico-financiar UE
  2. INTELEGEM cum putem utiliza ca avantaje competitive resursele de inovare de care dispun companiile si organizatiile europene/romanesti
  3. BENEFICIEM de la sursa de networking, consiliere si lobby din partea reprezentantilor institutiilor prezente: Comisia Europeana, Banca Mondiala, BNR, ASE, Institutul de Economie Mondiala, Steinbeis Transfer Network
  4. AFLAM cum putem introduce Managementul Inovarii in cadrul intreprinderii pentru o sincronizare mai rapida cu trendul "noii economii"
  5. IDENTIFICAM noile surse de finantare disponibile prin programele pentru: clustere inovative; hub-uri / poli de inovare; social-economy angels; cooperare trans-frontaliera
  6. PARTICIPAM in mod interactiv la concursul profesional si artistic organizat: hair-style, make-up, body-painting, tatuaje, moda, dans contemporan
  7. SUNTEM ALATURI de cei mai importanti lideri ai societatii, laureati ai distinctiei "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" (ed. IX)
  8. PARTICIPAM la Gala "Campioni Romani in Afaceri", care premiaza cele mai inovative companii active in Romania
  9. PRIMIM in format electronic, "Ghidul privind Noua Guvernanta Economica si Financiara UE" si oportunitati de finantare europeana a proiectelor de inovare, precum si o Diploma de Participare

Participa la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania!

Unicul eveniment anual dedicat relatiei Concurenta - Competitivitate - Inovare

Green-Card la Mall de Finantari Dunare-Marea Neagra

Invitatie la Parteneriat

item1

Am vrea sa credem ca asteptarea in gol si indiferenta totala dauneaza grav revenirii noastre individuale si de grup spre succes, normalitate si fericire. Merita sa impartasim nu doar ponoasele, ci si beneficiile integrarii in UE!
La Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania, cuvintele de ordine sub care Va chemam sa Va alaturati sunt: RE-FORMARE, RE-NOVARE, RE-INVENTARE - nu doar in business, ci si in life-style si in mentalitatea cu care ne pregatim sa rezistam celei de-a doua faze a recesiunii si crizei globale.

Intregul meniu complex si sofisticat al finantarilor directe de la Bruxelles, tocmai sub presiunea Statelor BRIC, este pe cale de a se adapta dramatic in asa fel incat nu mai putin de 485 miliarde euro sunt puse la bataie pentru Relansare Economica prin Competitivitate si Inovare, pe baze IT&C, noul concept-cheie al Presedintiei Uniunii Europene, sub al carei Inalt Patronaj se plaseaza nu doar Planul "INNOVATION UNION", pe urmatorii zece ani, ci si evenimentul din 24 noiembrie 2011 de la Centrul ArCuB din Capitala, conceput ca Salon Anual de Solutii Practice si Transfer Know-How pentru Inovare Economica si Sociala, destinat zonei extinse Regiunea Dunarii - Bazinul Marii Negre, in care romanii pot redeveni placa turnanta.

item2

Schimbarea profitabila de profunzime incepe cu fiecare dintre noi! Aveti oportunitatea sa va implicati in cel mai select Lobby institutional UE in raport cu majoritatea organizatiilor relevante prezente, prin imersia in secventele reuniunii: Laboratorul de Diagnoza a Provocarilor si Riscurilor; Mall-ul de Idei, Solutii si Finantari; Projects Exhibition si Business Matching Point; Spectacol - Concurs "New Danube-Black Sea Innovating Life-Styles"; decernarea importantelor Distinctii "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" si Trofee nationale ale Galei "Campioni Romani in Afaceri".

In orice maniera ati participa - Partener, Sponsor, Concurent, Participant / Delegat -, compania sau organizatia Dvs ar avea decat de castigat prin consolidarea de prestigiu / brand si proba de responsabilitate social-corporativa pe care, in acest context, aveti ocazia sa le puneti in valoare.

item3

Pentru a profita prompt de gama de avantaje speciale, in calitate de Partener sau Sponsor al evenimentului, va prezentam atasat .doc icon Lista Pachetelor de Beneficii pentru Sponsorii/Partenerii evenimentului.

Valoarea finala a pachetelor de beneficii este supusa negocierii, in functie de optiunile alese. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati informatii suplimentare la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997.

Credeti ca ati putea sa ratati o asemenea ocazie?

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania logo

In cel de-al 7-lea an consecutiv, va chemam sa ne fiti alaturi in mod activ si profitabil cu ocazia Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania, in ziua de 24 noiembrie 2011, in elegantele spatii ale Centrului ArCuB.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui Salon de Solutii Practice si Transfer de Know-How pentru Inovare, axat pe promovarea inovarii prin competivitate, pe baze IC&T, obiectiv-cheie al Centrului Regional de Excelenta pentru Inovare in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii, reprezentant in Romania al Flagship-ului "FuturICT - Knowledge Accelerator", initiat de DG Enterprise, Comisia Europeana.

.doc iconAgenda de Business

.doc iconFormular de Inscriere
la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania