Contact

Secretariatul Consortiului Organizatoric
c/o Platforma CEFTAC / EUROLINK - Casa Europei Persoana de contact: Sandu Zamfirescu
Tel./fax: 021.2304997
Mobil: 0723.699857
e-mail: info@houseofeurope.ro sau eurolink@b.astral.ro
Internet: www.HouseofEurope.ro

Participa la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania!

Unicul eveniment anual dedicat relatiei Concurenta - Competitivitate - Inovare

Structura de business inter-activa si multi-functionala a Salonului cuprinde:

item1

LABORATORUL de DIAGNOZA pentru investigarea problemelor, depistarea cauzelor profunde, intelegerea blocajelor si previzionarea cailor de actiune in vederea Relansarii prin Inovare a afacerilor / investitiilor.
MALL de IDEI, SOLUTII si FINANTARI prin care propunem povesti de succes, noi linii / programe / solutii concrete de finantare, parteneriate si alternative in Regiunea Dunarii - Bazinul Marii Negre.
BUSINESS MATCHING POINT - Standuri de prezentare corporativa si sesiuni de relationare (networking).


item2

PERFORMANCE COLECTIV - concurs cu premii pentru tinerii profesionisti din profesiile vocationale de moda si de artisti care pledeaza pentru un MANAGEMENT al FERICIRII prin raspunsuri insolite si printr-o viziune a societatii deschise in zona, sub deviza "New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles", cu posibilitatea de a fi recompensati cu trofee personalizate din partea partenerilor / sponsorilor evenimentului.


item3

Ceremonia de Decernare a Distinctiei "PERSONALITATEA ANULUI pentru o ROMANIE EUROPEANA" - ed. IX.
Gala "CAMPIONI ROMANI in AFACERI", competitie lansata cu ocazia Saptamanii Europene IMM din anul 2010, in scopul relansarii si stimularii antreprenoriatului romanesc.


.doc icon Agenda de Business
Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania

Credeti ca ati putea sa ratati o asemenea ocazie?

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania logo

In cel de-al 7-lea an consecutiv, va chemam sa ne fiti alaturi in mod activ si profitabil cu ocazia Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania, in ziua de 24 noiembrie 2011, in elegantele spatii ale Centrului ArCuB.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui Salon de Solutii Practice si Transfer de Know-How pentru Inovare, axat pe promovarea inovarii prin competivitate, pe baze IC&T, obiectiv-cheie al Centrului Regional de Excelenta pentru Inovare in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii, reprezentant in Romania al Flagship-ului "FuturICT - Knowledge Accelerator", initiat de DG Enterprise, Comisia Europeana.

In orice maniera ati participa - Partener, Sponsor, Concurent, Participant / Delegat -, compania sau organizatia Dvs ar avea decat de castigat prin consolidarea de prestigiu / brand si proba de responsabilitate social-corporativa pe care, in acest context, aveti ocazia sa le puneti in valoare.


Solicitati informatii suplimentare despre conditiile de inscriere si parteneriate la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997. Persoana de contact: Sandu Zamfirescu.

Formular de Inscriere
la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania