Parteneri

Parteneri Institutionali ai Platformei CEFTAC

Platforma CEFTAC este un proiect fondat in anul 2004, cu sprijinul Programului PHARE al Comisiei Europene, in parteneriat cu Consiliul Concurentei din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Parteneri Institutionali ai evenimentului

Editia din acest an se bucura de amabilul sprijin al Ambasadei Republicii Polone, precum si al Centrului de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti - ArCuB.

Parteneri Permanenti:

Institute of Competition Law logo FNTM UPLR ACRAFE Universitatea Romana de Stiinte si Arte Gheorghe Cristea - UGC ECC Romania Alternative Sciences Association APC Romania MM Models

Participa la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania!

Unicul eveniment anual dedicat relatiei Concurenta - Competitivitate - Inovare

Sponsorii evenimentului

Sponsor Oficial

Romtelecom logo
  Romtelecom

Sponsori Tehnici

CESIRO Sighisoara logo Hotel Parliament logo Senvicioteca logo Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting Crama Oprisor
item2

Schimbarea profitabila de profunzime incepe cu fiecare dintre noi! Aveti oportunitatea sa va implicati in cel mai select Lobby institutional UE in raport cu majoritatea organizatiilor relevante prezente, prin imersia in secventele reuniunii: Laboratorul de Diagnoza a Provocarilor si Riscurilor; Mall-ul de Idei, Solutii si Finantari; Projects Exhibition si Business Matching Point; Spectacol - Concurs "New Danube-Black Sea Innovating Life-Styles"; decernarea importantelor Distinctii "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" si Trofee nationale ale Galei "Campioni Romani in Afaceri".

In orice maniera ati participa - Partener, Sponsor, Concurent, Participant / Delegat -, compania sau organizatia Dvs ar avea decat de castigat prin consolidarea de prestigiu / brand si proba de responsabilitate social-corporativa pe care, in acest context, aveti ocazia sa le puneti in valoare.

item3

Pentru a profita prompt de gama de avantaje speciale, in calitate de Partener sau Sponsor al evenimentului, va prezentam atasat .doc icon Lista Pachetelor de Beneficii pentru Sponsorii/Partenerii evenimentului.

Valoarea finala a pachetelor de beneficii este supusa negocierii, in functie de optiunile alese. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati informatii suplimentare la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997.

.doc icon Lista completa a invitatilor si speakerilor

.doc iconAgenda de Business

.doc iconFormular de Inscriere
la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii