Sub Patronajul de Onoare al Presedintiei Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre (OCEMN)

Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii:
Noi oportunitati de finantare pentru schimbare sociala si economica

PROIECTUL:

O diversitate crescanda de oportunitati de finantare pentru proiectele la Marea Neagra - Dunare este de acum inainte disponibila. proiecte aproape finalizate sau deja desavarsite pot servi drept o baza excelenta de transfer a bunelor practici si benchmarking pentru noi proiecte. Rugam inscrieti-va propriul proiect, reliefand rezultatele concrete, reflectarea mass-media, caile de promovare avute in vedere si modul de continuare previzionat dupa incheierea finantarii UE / internationala.

Procedurile de inscriere pentru Competitia Salonului Regional sunt deschise!

Inscrieti-va propriul PROIECT pentru Competitia Salonului Regional
Termen-limita: 9 mai 2011


Reteaua Regionala "Black Sea - Danube Region Social & Economic Innovation" - beneficiile membrilor

Prin parteneriatul institutional realizat cu Biroul Coordonatorului National al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, precum si in baza sprijinului oferit de Presedintia OCEMN, noua Retea Regionala pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii, propusa a se constitui cu ocazia Zilei Europene Maritime 2011, este destinata sa devina PRIMUL INTEGRATOR de INITIATIVE si PROIECTE PUBLIC-PRIVATE din aceasta zona de confluenta geo-economica.

Sub presedintia de onoare a ex-Secretarului General Adjunct, E.S. Dl Ambasador Dr. Liviu BOTA, RETEAUA REGIONALA "Black Sea-Danube Region Social & Economic Innovation" va participa activ la componenta consultativa pentru implementarea celor doua Strategii UE prin activitati specifice de relatii internationale si lobby institutional.

In acest sens, EUROLINK-Casa Europei, in calitate de coordonator, va asigura pentru membri sai corporativi 7 tipuri principale de beneficii:

  1. Informare de prima mana asupra oportunitatilor de parteneriat, de finantare si candidatura pentru toata gama de programe UE ce sunt sau vor deveni curand activabile.
  2. Reprezentare adecvata de interese in relatia cu autoritatile centrale de coordonare din UE, din Statele Membre responsabile si din retele de inovare europene partenere, precum EUCLID (Londra) si Institutul European pentru Inovare si Tehnologie (Budapesta).
  3. Advocacy in favoarea celor mai viabile initiative si proiecte pana la impunerea acestora pe lista scurta a propunerilor de finantare europeana/internationala.
  4. Mecanism flexibil de negociere cu partenerii trans-nationali potential motivati sa fie cooptati in consortiile de parteneri sau contractori din cadrul proiectelor.
  5. Incubarea rapida si creativa a celor mai inovative idei prin fluidizarea transferului de know-how, replicarea bunelor practici si rezultate precedente, knowledge sharing in cadrul Retelei si al sub-retelelor ce urmeaza sa fie create.
  6. Vizibilitate publica echilibrata pentru implicarea si fidelizarea detinatorilor de interese, inclusiv prin organizarea de consultari, dezbateri, sesiuni de training si networking etc.
  7. Inter-comunicarea interna si PR in cadrul Retelei, precum si cu toate nivelurile de protagonisti co-laterali de tip public si privat ce se impun in dezvoltarea strategica a acestei Retele.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, cei interesati sunt invitati sa solicite informatii suplimentare si completeze formularul de inscriere sau la email: eurolink@b.astral.ro, tel./fax: 021.2304997.