Descrierea programului

Formular de Rezervare

design.gif (3951 byte)

Comunicat de Presa

 

PROGRAMELE de MASTER in DESIGN ale INSTITUTULUI EUROPEAN DE DESIGN (ITALIA)

Ca Reprezentant Oficial pentru Romania al Institutului European de Design (IED), Centrul de Excelenta al Casei Europei “EUROLINK” din Bucuresti, membra a Institutului de Educatie Internationala (IIE), are placerea sa va anunte ca exista inca locuri libere de inscriere pentru programele de Master ale Institutului.  

IED este o presitigioasa institutie educationala privata europeana, fondata la Milano in anul 1966, oferind programe de scurta durata, master, programe intensive si de lunga durata in domeniile designului vestimentar/modei, designului industrial, artelor vizuale, multimedia, comunicarii si marketingului legat de moda si design.

Cursurile de master vor incepe in luna ianuarie a anului 2005 si includ urmatoarele specializari:

PROGRAMELE IED in DESIGN:

PROGRAMELE IED in ARTE VIZUALE:

Perioada de inscriere a inceput si se va incheia la 15 decembrie 2004.

Oferta speciala

Inscrierea, asistenta si consilierea pentru completarea  dosarului de candidatura sunt gratuite prin Centrul de Excelenta al Casei Europei. De asemenea, candidatii sunt sprijiniti in contractarea unor credite educationale avantajoase, cu institutiile bancare partenere ale Casei Europei si retelei EUROLINK. 

Atractivitatea deosebita a acestor programe consta in faptul ca favorizeaza o formare interactiva cu cei mai mari specialisti italieni si internationali in domeniu, majoritatea desfasurandu-se chiar in patria modei, Milano, sau in alte mari centre italiene in domeniu. La sfarsitul programului, au loc recrutari profesionale si sunt prezentate oferte de colaborare absolventilor interesati de o cariera in mediul international. Pentru toate informatiile legate de admitere, continutul programului si costuri, va rugam sa accesati pagina de internet a IED

In urma completarii si expedierii Formularului de Rezervare, Secretariatul Centrului de Excelenta va va contacta pentru fixarea unei programari la sediul nostru, in vederea inscrierii propriu-zise. Programul Secretariatului nostru este zilnic intre orele 10:00-14:30, dar programarea trebuie facuta in prealabil prin e-mail.

Secretariatul Centrului de Excelenta

EUROLINK - Casa Europei 


PREGATIREA LA NIVEL EUROPEAN in PROFESIILE din domeniile DESIGNULUI si MODEI DEVIN ACCESIBILE pentru TINERII ROMANI.
INSTITUTUL EUROPEAN DE DESIGN de la MILANO in ROMANIA

Din perspectiva aderarii Romaniei la NATO si  UE, a globalizarii continue, pregatirea companiilor romanesti in vederea cresterii competitivitatii si rezistentei la concurenta firmelor straine prin investitii in imaginea de marca, imbunatatirea prezentarii produselor/marketingul si promovarea serviciilor prin design devine o urgentza pe agenda intreprinzatorilor autohtoni, dar si un impuls in cariera pentru numerosi tineri romani.

In intampinarea acestor nevoi,  EUROLINK-House of EUROPE, organizatie neguvernamentala specializata in domeniul educatiei europene pentru adulti,  membra a Institutului International de Educatie (IIE, New-York/USA) si a Federatiei Internationale a caselor Europei (FIME, Saarbrucken/Germania), fondata in anul 1997 la Bucuresti, are placerea sa va anunte ca a devenit reprezentant oficial pentru Romania al Institutului European de Design (IED), cea mai presitigioasa institutie educatioanla privata europeana din domeniile designului vestimentar/modei, designului industrial, artelor vizuale, multimedia , comunicarii si marketingului legat de moda si design.   

IED are sediul principal in capitala modei, Milano si sedii secundare la Roma si Torino (in Italia), Madrid si Barcelona (Spania) si Sao Paolo (Brazilia), precum si numeroase agentii reprezentative in lumea intreaga. La ora actuala, Institutul pregateste studenti in programe universitare de trei ani, precum si in programe intensive de initiere de un an academic, programe post-universitare in limba engleza in cele mia diverse ramuri ale modei si afacerilor in domeniul modei, artei animatiei  si design-ului specializat, precum si cursuri de vara cu durata de trei saptamani in Italia si Spania, inclusiv in publicitate, designul bijuteriilor, urbanistica si video design.

Ca reprezentant al IED in Romania, Centrul de Excelentza al EUROLINK-Casa Europei  ofera informatiile necesare si sprijina candidaturile tinerilor romani interesati, la toate nivelurile de studiu. De asemenea, gratzie afilerii sale la Institutul Internatioanal de Educatie, EUROLINK a inaugurat un modul special de consiliere si sprijin pentru candidatii inclusiv prin consilere pentru obtinerea de burse de studiu. De asemenea, organizarea testarii de limba engleza a celor interesati poate fi organizata prin EUROLINK, cu sprijinul biroului european al IIE Budapesta.

La cererea universitatilor sau altor institutii specializate, vom organiza prezentari in toate marile centre universitare din Romania. Pentru mai multe informatii si programari pentru  prezentari si inscrieri, institutiile si candidatii individuali  sunt invitati sa adreseze direct cererile lor, cu specificarea domeniului de interes, exclusiv in scris pe e-mail.

Departmenntul de Relatii Publice

EUROLINK-Casa Europei


FORMULAR DE REZERVARE

 
 
Surname:  
Given Name:  
Male/Female:  
Nationality:  
Place and Date of Birth:  
Address:  
Post Code:  
City:  
Country:  
Phone home:  
Mobile phone:  
Fax:  
e-mail:  
Last Degree:  
Indicate your knowledge of English/Spanish: Intermediate Advanced Mother tongue
     
 

N.B.:
* Plata se face direct catre scoala aleasa, prin virament bancar sau prin credit card, dupa expedierea candidaturii de catre EUROLINK - Casa Europei.
* Costul cazarii este optional, in cazul in care cazarea este solicitata prin IED.
* Numarul locurilor disponibile sunt limitate.

Completati si trimiteti acest formular pana cel tarziu 15 decembrie 2004 la adresa: eurolink@b.astral.ro

 

Home

News

Main issues

Projects

Youth

Press Release

Contact