SELECTIE VOLUNTARI

Fara termen limita!

 

Casa Europei "EUROLINK" din Bucuresti a fost infiintata ca organizatie neguvernamentala independenta si apolitica in martie 1997. Din octombrie 1999, organizatia a aderat la Federatia Internationala a Caselor Europei (FIME), devenind in octombrie 2001 membru cu drepturi depline al acesteia. FIME este o retea formata din peste 140 de centre de informare si educatie in 32 de tari europene si este unica federatie neguvernamentala pan-europeana din domeniul educatiei si informarii europene, cu statut consultativ la Consiliului Europei din anul 1962 si acreditata oficial de Comisia Europeana.

Consiliul Director al Casei Europei "EUROLINK" anunta organizarea unei selectii nationale in vederea recrutarii de voluntari care sa activeze pe durate determinate in cadrul organizatiei. Candidaturile nu au un termen limita, iar cei interesati pot aplica pentru orice perioada a anului.    

Criterii generale de eligibilitate:

Conditii oferite:

Dosarul de candidatura va contine:

 

Numai candidatii preselectati vor fi invitati in scris pentru sustinerea unui interviu.

 

Dosarele de candidatura pot fi expediate exclusiv prin posta (scrisoare simpla), pe adresa: Cartier Floreasca, Str. Caporal Bulugea nr. 9, sector 2, Bucuresti.

 

Home

News

Main issues

Projects

Youth

Press Release

Contact