Campanie națională a societății civile pentru reformarea asistenței sociale și medicale

Vreți să vă debarasați complet de grijile legate de punerea integral în acord  cu noua legislație și cu rigorile administrative care sunt sau vor fi în curand în vigoare pentru toate tipurile de centre de ocrotire socială? Doriți să vă racordați la transformările obligatorii necesare reformării/modernizării sistemului de servicii integrate medicale și sociale pentru toate grupurile țintă  vulnerabile?

Luați în considerare o certificare internațională flexibilă online/hibrid, indiferent dacă vă aflați în România sau în Diaspora, pentru a întruni condițiile/exigențele solicitate și de a putea fi remunerați la justa Dvs. valoare?

Parteneriatul funcțional, încă din toamna lui 2019, între Departamentul de Consiliere și Sprijin pentru furnizarea Serviciilor de Asistență Socială (SAS) și Catedrala Internațională ”Jean Bart” (CIO-SUERD) reprezintă cheia la toate aceste așteptări, iar omologarea experienței este validată atât prin Certificat de Absolvire, prin Anexa de Studii detaliată asupra comportamentului și abilităților-cheie, Scrisoarea de Recomandare Oficială către angajatorii vizați, cât și prin acompanierea și consilierea potrivită până la obținerea garantată a succesului deplin.

Programul deschis permanent afilierii este disponibil și girat internațional atât prin Consiliul Stiintific și Consultativ CIO-SUERD,cât și prin prestigioasele parteneriate și programe în acțiune încheiate cu Organizații și Rețele Internaționale precum Consiliul Orașelor și Regiunilor Dunării (Ulm/Viena), EUNET (Strasbourg/Bonn), EUROMED (Bruxelles/Alexandria-Egipt), Rețeaua CLDR – Comunitățile Locale Riverine Dunării, Rețeaua Națională PROFEX, World Centre of Excellence for Destinations – CED (Montreal).

avatar

About

Secretary

View all posts by