Inscrieri

Participarea se face pe baza de Invitatie nominala, in limita locurilor disponbile, pana cel tarziu in data de 17 noiembrie 2014.

Evenimentul va fi onorat atat de reprezentantii corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, cat si de alti prestigiosi invitati din principalele institutii, in special cele care se implica si sustin in mod activ aplicarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii in Romania

Accesul in incinta Palatului Cotroceni se face pe la intrarea din Str. Geniului nr. 1 - sediul Muzeului National Cotroceni, si este necesara prezentarea cu un act de identitate, solicitat de SPP.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: info@houseofeurope.ro

Participa la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania!

Unicul eveniment anual dedicat relatiei Concurenta - Competitivitate - Inovare


Ceremonia de Decernare a Distinctiilor "Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana"

item1

Printr-o traditie instaurata in anul 2001, in baza unei ample consultari cu membrii si partenerii sai, Fundatia EUROLINK-Casa Europei recompenseaza, in cadrul unei Ceremonii de Gala, cele mai remarcabile eforturi facute de personalitati din Europa si din Romania in favoarea apropierii societatii romanesti de principiile, valorile si standardele europene, prin decernarea Distinctiei "Personalitatea anului pentru o Romanie europeana".


Competitia "CAMPIONI ROMANI in AFACERI"

item2

Diplomele de Excelenta "Campioni Romani in Afaceri" au fost decernate pentru prima data - in spiritul recomandarilor si devizei Comisiei Europene "Training Business Champions!" - in cadrul Saptamanii Europene a IMM 2010, sub auspiciile careia s-a desfasurat Forumul National Civic si de Afaceri (Palatul Parlamentului, 27-28 mai 2010). La cea de-a V-a editie, vor fi recompensate prin Diplomele de Excelenta si Trofeele "Campioni Romani in Afaceri" cele mai profitabile si inovative proiecte, organizatii si companii din Romania.


Diplomele de Excelenta "Jurnalism European"

item3

In conditiile unei scaderi treptate a increderii si prestigiului presei, acordarea distinctiei "DIPLOMA de EXCELENTA in JURNALISM EUROPEAN" (editia a VIII-a) vizeaza sa sensibilizeze asupra importantei apropierii marilor teme ale integrarii si unificarii europene - in toate domeniile societale - de centrul atentiei publicului romanesc, cat si a cresterii standardelor de consistenta si stilisitica ale abordarii, de obiectivitate, etica, deontologie profesionala si de militantism civic responsabil si pro-activ, recomandate de forurile de resort la nivel comunitar.

Parteneri Media Asociati:

Agerpres logo TVH logo ZiarulAlb.ro logo