Sponsori


  CESIRO Sighisoara logo   INKCOMM PR   Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting   Crama Darie   Ethic Wine

Pentru a profita prompt de gama de avantaje speciale, in calitate de Partener sau Sponsor al evenimentului, va prezentam atasat Lista Pachetelor de Beneficii pentru Sponsorii / Partenerii evenimentului.

Valoarea finala a pachetelor de beneficii este supusa negocierii, in functie de optiunile alese. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati informatii suplimentare la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997.

Participa la Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania!

Unicul eveniment anual dedicat relatiei Concurenta - Competitivitate - Inovare


Invitatie la Parteneriat

item1


Schimbarea profitabila de profunzime incepe cu fiecare dintre noi!
Aveti oportunitatea sa va implicati in cel mai select Lobby institutional UE in raport cu majoritatea organizatiilor relevante prezente.


item2

In orice maniera ati participa - Partener, Sponsor, Concurent, Delegat -, compania sau organizatia Dvs ar avea decat de castigat prin consolidarea de prestigiu / brand si proba de responsabilitate social-corporativa pe care, in acest context, aveti ocazia sa le puneti in valoare.


item3

Pentru a profita prompt de gama de avantaje speciale, in calitate de Partener sau Sponsor al evenimentului, va prezentam atasat Lista Pachetelor de Beneficii pentru Sponsorii/Partenerii evenimentului. Valoarea finala a pachetelor de beneficii este supusa negocierii, in functie de optiunile alese. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa solicitati informatii suplimentare la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997.


.doc iconAgenda Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii - Muzeul National Cotroceni, 27 noiembrie 2014, orele 17.00-20.00

Parteneri Media Asociati:

Agerpres logo TVH logo ZiarulAlb.ro logo