Sub Patronajul de Onoare al E.S. Domnului Ambasador Liviu BOTA

Reteaua Regionala pentru Inovare Sociala si Economica
in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii


AFILIERE:

Sapte tipuri de beneficii pentru membrii corporativi:

  1. Informare de prima mana asupra oportunitatilor de parteneriat, de finantare si candidatura pentru toata gama de programe UE ce sunt sau vor deveni curand activabile.
  2. Reprezentare adecvata de interese in relatia cu autoritatile centrale de coordonare din UE, din Statele Membre responsabile si din retele de inovare europene partenere, precum EUCLID (Londra) si Institutul European pentru Inovare si Tehnologie (Budapesta).
  3. Advocacy in favoarea celor mai viabile initiative si proiecte pana la impunerea acestora pe lista scurta a propunerilor de finantare europeana/internationala.
  4. Mecanism flexibil de negociere cu partenerii trans-nationali potential motivati sa fie cooptati in consortiile de parteneri sau contractori din cadrul proiectelor.
  5. Incubarea rapida si creativa a celor mai inovative idei prin fluidizarea transferului de know-how, replicarea bunelor practici si rezultate precedente, knowledge sharing in cadrul Retelei si al sub-retelelor ce urmeaza sa fie create.
  6. Vizibilitate publica echilibrata pentru implicarea si fidelizarea detinatorilor de interese, inclusiv prin organizarea de consultari, dezbateri, sesiuni de training si networking etc.
  7. Inter-comunicarea interna si PR in cadrul Retelei, precum si cu toate nivelurile de protagonisti co-laterali de tip public si privat ce se impun in dezvoltarea strategica a acestei Retele.

Orice persoana, institutie, organizatie publica sau companie se poate afilia Retelei Regionale in vederea promovarii celor mai inovative bune practici si proiecte comune in Regiunea Dunarii si Bazinul Marii Negre.

Pentru a beneficia de avantajele afilierii, cei interesati sunt invitati sa completeze Formularul de Afiliere si sa il transmita prin e-mail la adresa: eurolink@b.astral.ro sau prin fax: 021.2304997.