CIO-SUERD

Noul site CIO-SUERD! - http://ciosuerd.houseofeurope.ro


CIO-SUERD

REUNIUNE SPECIALA A CLUBULUI SUPORTERILOR REGIUNII DUNARII
Palatul Parlamentului, 26 septembrie 2013

"Valorizarea oportunitatilor comunitatilor locale prin utilizarea unui lobby institutional modern in pregatirea Forumului Anual al Dunarii si a Dialogului Financiar Dunarean, gazduite de Romania"

Evenimente recente ale Clubului:

Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii

Cea de-a doua reuniune a Clubului Suporterilor
Regiunii Dunarii

Institutul Bancar Roman, 7 martie 2013
Mai multe informatii.

Lansarea Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii

Lansarea Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii

Avem placerea sa anuntam lansarea celui mai select Club al Suporterilor Regiunii Dunarii din Romania: evenimentul a avut loc la sediul IBR, in data de 17 decembrie 2012. Mai multe informatii.Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii

Initiativa Grupului "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra" din cadrul Consiliului Consultativ SUERD, Clubul Suporterilor Regiunii Dunarii din Romania reprezinta rodul parteneriatului oficial dintre Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD), Academia Romana si Institutul Bancar Roman, beneficiind, totodata, de amabilul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe, prin Coordonatorul National SUERD si al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Arena privilegiata de contacte si interactiune intre oficiali, diplomati, oameni de afaceri, manageri si universitari, motivati sa profite de oportunitatile Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) prin dezvoltarea de proiecte de investitii si parteneriate relevante in domeniu. Lista partenerilor institutionali.

Scopul principal al reuniunilor Clubului este activarea unor vectori de actiune si lobby, defalcati pe regiuni si pe domenii de interventie tematica: infrastructura - transporturi, energie, turism - patrimoniu cultural, riscuri de mediu, cooperare si securitate internationala.

Reuniunile Clubului vor avea loc periodic, cu sprijinul Partenerilor Grupului de Actiune "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra" si vor fi rezervate exclusiv membrilor Retelei Nationale a Promotorilor, Facilitatorilor si Expertilor SUERD (PROFEX), precum si ai sponsorilor si membrilor corporativi ai Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii.

Galerie foto

Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana - Ambasadorul Republicii Austria in Romania - H.E. Dr. Michael SCHWARZINGER

Ambasadorul Republicii Austria in Romania - H.E. Dr. Michael SCHWARZINGER

Pentru a vizualiza fotografii de la evenimentele Clubului Suporterilor Regiunii Dunarii, va rugam sa accesati contul de Flickr al Casei Europei.

Contact:

Catedra Internationala Onorifica SUERD
Secretariat Tehnic - c/o EUROLINK-Casa Europei
Tel./fax: 021.2304997; mobil: 0723699857
E-mail: info@houseofeurope.ro